Bombsäker inkallning på 3 månader, heldags Clinic med Caroline Alupo,

Datum/Tid
lördag, 24 augusti
10:00 - 16:30

Plats
Dannäs. Lärarbostaden 1

Kategorier


Workshop: ”Bombsäker inkallning på 3 månader!”
Heldags Clinic med Caroline Alupo

 

Vi ägnar en heldag åt att smida en plan på hur du får en bombsäker inkallning på tre månader. Steg för steg-träning gås igenom i teori och praktik.
Nyinlärning, befästelsefaser och generalisering samt störningsträning för att nå målbilden. Vi nördar ner oss i inlärningspsykologi och övar upp hundtränar-handlaget, analyserar belöningssystem, ser över hundens motivation och vårt eget agerande. Vi reder ut orsak bakom ”olydnaden” och skissar på nya strategier för att nå vårt mål. En mycket givande dag som garanterat fyller huvud och händer med nya redskap. Den praktiska träningen fokuserar främst på hundekipagen (max 6 deltagare med hund, först till kvarn). Men även observatörer (15 observatörsplatser) kommer gå hem med mycket ny kunskap då de involveras i träningen och kan praktisera momenten vid hemkomst.

Caroline Alupo är känd som från tv, radio och tidningar. Hon är krönikör och bloggare på tidningen Härliga Hund och en väl anlitad föreläsare och gästar ofta universitet och andra yrkesutbildningar inom ämnet hund. Hon är utbildad etolog, hundinstruktör och hundpsykolog med 15 års erfarenhet av att coacha hundägare och rehabilitera hundar med problembeteenden.

Tid: 24 augusti 10.00-16.30
Plats: Dannäs, Lärarbostaden 1. 331 72 Forsheda
Pris med hund: 1300 kr
Pris utan hund: 900 kr.
Vi bjuder på  fika,  lunch tar du själv med. Det finns frys, kyl och mikro att låna. Lättare lunch finns att köpa på Våffelcaféet, där vi kommer att hålla till med teori.

Anmälan till marianne@hundtrixet.se eller 0732-001225 senast 14 augusti

Din anmälan är bindande. Du har möjlighet att ångra din anmälan inom 14 dagar från den dag vi bekräftat din anmälan. Om du ångrar dig under ångerfristen kommer återbetalning att ske av den deltagaravgift vi eventuellt erhållit av dig.

Anmälan till marianne@hundtrixet.se eller 0732-001225

Har du inte fått bekräftelse inom 2 dygn så  hör av dig igen!

Varmt Välkommen med din anmälan!