TTouch

Datum/Tid
söndag, 15 oktober
09:00 - 17:00

Kategorier


Heldagskurs med Milene Wallin Fulbokad
Lugn, fokus och följsamhet – Introduktion till Tellington TTouch
kursledare: Milene Wallin – träning, coaching och beteendeutredning för hund och katt
Tid: söndag 15 oktober 9.00 – 17.00
Plats: Sölaryds Gård 331 71 Bor

Anmälan och info: marianne@hundtrixet.se eller 0732-001225

 

Information

Med TTouch Träning kan man förbättra hundens fokus, självförtroende och beteende. Det är en effektiv träningsmetod som är enkel att använda både i vardagen och under träning.

Den här dagen får deltagarna en Introduktion till Tellington TTouch. Det blir en del teori men fokus ligger på praktisk träning tillsammans med sin egen hund. Vi kommer tillämpa alla de olika delarna av TTouch; Markarbete, Observationer, Beröringar, Lugnande Bandage och Koppelhantering.

Kursen riktar sig till hundägare och även till instruktörer som vill lära sig hur TTouch bland annat kan hjälpa frustrerade, stressade och rädda hundar. Deltagarna får även chans att tillämpa TTouch på ett sätt som adresserar deras specifika utmaningar genom att innan kursen skriftligt delge sina personliga utmaningar och målsättningar.

Milene är certifierad TTouch Instruktör för Husdjur och diplomerad Beteendevetare och Instruktör för Hund och Katt. TTouch Träning utvecklades av Linda Tellington Jones för 35 år sedan och används idag världen över av bland annat instruktörer, veterinärer och ägare på såväl hundar som hästar, katter och andra djur. Läs mer om TTouch på http://www.milenewallin.com/vad-ar-ttouch/.

Varmt välkomna önskar Milene och Marianne.

Bokning

Detta evenemang är fullbokat.