Önskar du att din hund var mer Lugn & Följsam, kanske att den gick mer avslappnat i kopplet, klarade av att vara lugn i mötet med andra eller skällde mindre? Välkommen till kurs där du lär dig främja Lugn & Följsamhet hos din hund.
Vi fokuserar på praktisk träning som möter deltagarnas personliga mål. Våra verktyg är TTouch och Positiv Förstärkning!
Vi kommer arbeta i små grupper, max 5 ekipage med hund per dag. Vi kommer vara både ute och inne.

Träningen kommer bestå av TTouch och belöningsbaserad träning. Effektiva och moderna metoder som bygger tillit och stärker relationen mellan ägare och hund!

Deltagare med hund kommer få fylla i ett formulär innan kursen så att dagarna planeras utefter ägarnas behov och önskningar.

VIKTIGT FÖR HUNDEN
Din hund behöver vara bekväm med att arbeta utomhus oavsett vilket väder Februari bjuder på.

VIKTIGT OM TRÄNINGEN
Vissa beteende-problem lämpar sig inte för en sån här kurs, t.ex. om det handlar om aggression mellan två specifika hundar som bor i samma hushåll eller andra situationer som helt enkelt behöver en beteende-utredning där man är på plats i hundens hem. Har du frågor kring detta så hör av dig till Milene eller Marianne.

PRIS
1500 kr/dag för en person med hund.
500 kr/dag för deltagare utan hund

Reservation är bindande.

Milene är certifierad TTouch Instruktör för Husdjur och diplomerad Beteendevetare och Instruktör för Hund och Katt. Du kan läsa mer om Milene på http://www.milenewallin.com/om-mig/.