Välkommen till Petras examination till Cert. hundinstruktör
Lördag 17 oktober 11.00-15.00
Kom och titta, umgås, fika mm!


Examen

Nu tar jag Petra Väljä examen efter under året utbildats/coachats av Marianne på Hundtrixet till certifierad hundinstruktör.
Examinatorer är Marianne Blixt och Markus Lindelä.
Marianne och jag har haft långa diskussioner om hund, jag har en uppsjö av böcker jag plöjt igenom, vissa bra, vissa gamla och förlegade. Allt för få igång diskussioner, vrida och vända hur det passar just det ekipaget men inte den andra samt att hitta vad jag tycker är viktigt, vill använda och som är jag.
Samt pratat raser, etologi, inlärningar, belöningar ja allt som rör hund. Samt coachat mig under året på de kurser jag haft och har. Jag har ju med en hel del innan för är inte nybörjare på hund men nu blev det en dimension till och jag tycker det är så spännande.
Tack Marianne – du sätter igång huvudet och jag lärt mig massor!
Nu har jag fått bestämma själv vad vi ska göra på min examen och vad passar inte bättre än en aktivitetsdag tillsammans med 8 hundar och hundägare. där jag kommer göra en aktivitetsbana med balans, följsamhet, sökövning mm sedan avslutar vi dagen med ett personspår där en person går ut o gömmer sig för varje hund.
Kom och titta på tillsammans med din hund eller själv.Marianne kommer finnas på plats för frågor eller om du vill ha hjälp med något.
Så välkommen 17 okt kl. 11.00 – ca 15.00. Paus i mitten för fika.
Vill du  prova på Rallylydnad, gå tipspromenad eller bara umgås med andra hundar och människor?
Du är Välkommen med eller utan hund
Dannäs Våffelcafé är öppet för dig som vill fika!

Välkomna !